Underlagför en offert förfrågan

Offert, planering / beställning


Börja så här.

Printa ut ritpapper. En ruta motsvarar 10cm.
Rita en enkel planritning av köket, se vårt modellförslag. Vill du inte rita in själva skåpenheterna kan du bara ange väggutrymme, var vatten och avlopp finns, eluttag för spis, fläcktkanal, takhöjd, fönsterhöjd, värmebatterier och eventuellt något annat som berör inredningen. Vatten och avlopp kan ofta flyttas i sidled utan större ingrepp, likaså eluttag.
Sen när vi fått din önskelista och fakta om köket samt dina egna önskemål och ideer, börjar vi planera och rita ditt kök, försöker få det så funktionellt och praktiskt som utrymmet bara tillåter.
Du får ritningar i både plan, tredimensionellt, en förteckning över de skåpenheter som ingår i offerten, samt pris på den dörrmodell du önskat. Förfar på samma sätt när det gäller badrum, garderober eller klädvärdsrum.
Nu väntar vi med spänning på att du på nytt tar kontakt och berättar om dina intryck angående vår offert, är du fortfarande intresserad börjar vi tillsammans finslipa planeringen och gör behövliga ändringar enl. dina önskemål.
Vi hoppas att offerten tilltalar dig och leder till en beställning, om så är fallet sänder vi dig en orderbekräftelse angående priset, leveranstid, fraktkostnad och eventuell montering och nya ritningar om ändringar från offerten gjorts.
Sen bör du eller din snickare än en gång kontrollera på arbetsplatsen att alla mått stämmer överens med ritningen, ett bra tips är att märka ut varje skåpenhet med ett streck på väggen eller i golvet, då ser man också om vatten och avlopp samt eluttag är på sin rätta plats.
Är allt i sin ordning är det bara att underteckna vår orderberäkftelse och sända en kopia till oss och din beställning rullar igång helt enl. vår överenskommelse.